Sahabat

Wednesday, September 19, 2012

Review tiga suku - credit by blOg Mksyahir

Malam tadi sebelum tidO aku aku sempat jOin satu entry for review versi tiga suku -.- apakah..?? tiga suku... orang gila ker...?? Oiii oii ... teettttt... tajuk je yang macam tu tapi yang jOin bukan la tiga suku okep...

So,pagi nie admin blOg dah kuarkan list blogger yang masuk review versi tiga suku nie.. so apa lagi , jOm kita redah blOg itu ramai-ramai kasi pecah ( errr Over :p ) ..

( jom ramai2 serbu pawagam tengOk mOvie nie .. pssttt kje x pat tgk T_T )


"Redah..?? " 

"Dekat mana...?? "

"Mana link...?? "

???

Hehehehe.... lupa pulak nak bagi tau.. siapa-siapa yang nak blogwalking blOg-blog tu boleh la pergi ke blog MK nie... 

Rajinkan diri anda untuk blogwalking and don't forget blogwalking dekat blog aku juga..

bye!

4 comments:

  1. Assalammualaikum.. dari segmen MK. salam ukhwah.:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam.. dOne visit ur blOg too.. salam ukhwah.. selalu la singgah sini tok m'eratkn ukhwah yg terjalin~ ((^_^))


      **waaa... skemanye ayt.. ihik~

      Delete
  2. hye ana hawa!!! *lelambai tangan* :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye Nurul ain... *lelambai tgn gk + flying kiss *

      *O*

      Delete