Sahabat

Saturday, November 5, 2011

Cara Hilangkan Tension..!!!



Jom hilangkan tension dengan membaca situasi kat bawah nie..

Ngeee~~~

Situasi.. :

1)Bila orang nampak ko baring tutup mata...
   S : Ko tido ker..??
   J : Tak la,aku training macam mana nak mati nanti...

2)Imagine ko bwk tv ko yang rosak jumpa technician suruh repair,dia mesti tanya gak....
   S : Nak repair tv ker..??
   J : Tak la,aku bosan..saja bwk tv nie jalan2...

3)Time ko baru bangun tido,terus si 'bijak' tanya ko...
   S : Ko da bangun..??
   J : Isshh... aku tengah tido sambil jalan la 'bijak'...

4)Kawan ko tepon rumah ko...
   S : Mana ko...??
   J : Sini..kat bus stop...

5)Diorang nampak ko baru kuar dari bilik mandi basah2..
   S : Ko baru mandi ke..??
   J : Mana ad..aku jatuh dalam lubang jamban tadi..

6)Ko di dalam toilet..pintu berkunci..ada juga orang ketuk pintu dan bertanya..
   S : Ada orang tak..??
   J : (*suara kiut*) Mana ada orang..!! Taik yang bercakap nie..!! Bikin panas itu soalan..!! = _="~

Errrr....


      Hehehe... soalan yanggg.. ermm agak2 korang bangang tak?? Hahahaha..mesti la kan...ape punya soalan daa...Tapi hakikatnya itulah yang berlaku dekat sekeliling kita dan tanpa sedar kita pon ad juga bertnaya soalan2 yang ghupe tu kan...Jangan tak ngaku..hakhak...

     Tapi...aku sure n pasti yang korang bila baca no 6 tu mesti gelak kan..hahaha..part suara kiut tu tak ley blah la..hahaha...

Sampai macam nie ha aku gelak..


(^_^)


No comments:

Post a Comment