Sahabat

Sunday, November 6, 2011

Pertemuan Pertama DenganTelaga Bunting...

    Eeeewuuuuu.. kebaboooo...hahaha...bunyi mercun yang kiut...Ok2..Aku nak cerita cikit nie tentang pertemuan aku dengan telaga bunting ajaib nie..haha....
    Awal pagi tadi aku ikut my mum pergi shopping barang untuk buat persiapan raya esok.. Pagi2 ag dah pergi...Perjalanan berjalan lancar...sebab tak jem langsung...tpiiii.....ble sampai kat pasar jer...


Parking penuh...!!! huhuhu.. nasib baik ada yang nak balik da..tak payah nak tunggu lama2..hehe... Masuk2 jer dalam pasar...


Uiii... Mang aii... kat sini pulak jem..haha..Tepi!! Tepi!! kenderaan berat nak lalu...haha..
Round punye round tiba la saat pertemuan aku dengan telaga bunting nie....Soooo sweettt die punye park..haha..

Ni dia...


    Haaa.. korang nampak tak telaga tu....?? tak nampak..??? uii...bahaya tu.haha... Cer perhatikan betul2 kat atas tembok seindah rupa tu..haaa.....nampak dah kan?? Tu la dia telaga buntingnya... bunting ape?? bunting air...hahahahah..

Selamat Hari Raya Aidiladha Semua Blogger....

(^_^)


No comments:

Post a Comment