Sahabat

Thursday, December 8, 2011

Sape Yang Tak Betul Nie..??




Haih.. Pening aku hari nie... Settle sume benda untuk sambung belajar..Then,blog aku ley pulak jadi tak betul..

Aku.. Atau Google yang tak betul nie??

Kes follower aku tu lah.. Macam chipsmore.. Kejap ada kejap tak ada..

Sudah2.. Malas nak fikir dah..Tak cukup masa lagi nie..

Kalau sapa2 yang tahu macam mana nak bagi betul benda nie..komen la kt entry k.. 

Thanks..

Papai..

( pssstt dalam pada sibuk nie kena juga update blog,nanti da start belajar confirm tak update..hihi... )

(^_^)

No comments:

Post a Comment