Sahabat

Thursday, January 19, 2012

Tetamu istimewa cik wa...

Assalammualaikum..



Hari nie macam tak sangka pulak aku dapat tetamu istimewa...lama dah aku tunggu tetamu istimewa nie datang blog aku..haha.. untuk pengetahuan "oooiiiii orang kampung...nie la tetamu aku tu.. ADAM HAIQAL... kenapa dia jadi tetamu istimewa..?? sebab die cute..hahahhaa.. just joke.. sebabnya ialah nama penuh aku CT HAWA.. so,kiranya aku jumpa my twins not jodoh...haha.. sebab apa twins..?? umur dia aku agak sebaya dengan aku sebab link blogspot dia www.adamhaiqal89.com  ... ok kira kembar la nie kan.. sama umur..n pasangan nama..hakhak.. perasaannye aku..( pedulik :p ) 

Ok..last update.. tak tahu lagi bila dapat update blog..harap2 adam baca la post nie..hikhik.. keep in touch u all... see u soon.. (^_^)



p/s ; rasa macam sememeh pulak tulis entry camnie..haha...

3 comments:

  1. ahahaha thanx for thos entry!:) so sweet!;D
    thanx again :)

    ReplyDelete
  2. wahhhh hehehe untung ada haiqal hehe

    meh nia nak jemput awak ni , jemputan istimewa hehe

    join contest nia jommm

    http://nialidia.blogspot.com/2012/02/contest-aku-dan-quote-sahabat-vs-cinta.html
    hehe

    ReplyDelete