Sahabat

Sunday, May 6, 2012

~Akhirnya....Kembali Jua





Rindunya aku nak tulis blog.. Kesibukkan yang melanda menghalang jari jemariku untuk terus menari di atas papan keyboard.. Banyak cerita yang ingin di kongsi tapi terpaksa aku skip.. No time for writing all the story.. hehehe...

Actually... banyak sangat benda aku nak cerita sampai tak tahu mana satu nak tulis..huhuhu.. Ada beberapa coretan yang ingin aku kongsi kat korang... Tak dapat aku tulis dalam blog,aku buat contengan kat atas kertas  dulu bila idea menulis datang..

Hebat ke sampai boleh datang idea menulis..lagak macam pro writing jer..hohohoh.. mana aku tau kan.semua bergantung pada korang yang membaca... Even korang tak bosan.. ye,Alhamdulillah.. ^_^

Sambil2 aku update blog yang hampir2 'USANG' nie..aku nak balas balik kunjungan beberapa blogger tersayang... Sementara tengah ada masa nie kan..Pasnie tak tau la bila nak update blog g..

So u all.. Enjoy my blog..

See u all in next entry..



(^_^)


p/s ; Aku ingat nak buat GA.. InsyaAllah bila ada kesempatan n tak ada halangan..Just wait.. aku akan inform kalau menjadi.. (^_^)
 INSYAALLAH


1 comment:

  1. ambil masa 5 minit untuk menulis sebelum tidur... www.redlomo.com :)

    ReplyDelete