Sahabat

Monday, January 16, 2012

" First Giveaway By Butik fiQ'Ra "

~Assalammualaikum semua... ^_^

 This is my first GA selepas aku masuk KUIN.. biasalah pergi datang sini aku tak bawa laptop..tu yang agak payah aku nak update blog n join mana2 contest n GA..

Walaupun aku tak pernah menang dalam mana2 contest n GA..aku nak juga mencuba nasib..hehe..bukanapa..kalau dah sampai rezeki aku nak menang adalah lah kan..So,pada korang yang nak join boleh lah klik dekat banner kat bawah nie or korang just klik SiNi



Calon2 yang terpilih untuk aku tag ;


Korang yang aku tak tag tapi sudi menjengah bLog Usang nie pOn aku aLu2 kan untuk jOin.. 

^_^


1 comment:

  1. selamat ber'GA'.hehehe...

    ps :thanks sudi singgah.membalas ziarah dan follow sini.salam perkenalan.

    ReplyDelete