Sahabat

Saturday, September 8, 2012

Lama ku tiNggaL begiNi jadiNya,,,,




Assalammualaikum.... tanpa banyak bicara and buang masa korang-korang yang baca blog aku nie.. aku street to the point je k.. tadi tiba-tiba terasa nak jengah web buah hati aku... nak tahu klik la kat situ blog ape... ngehehehehe.. ngade lak..

Okey2,, tak nak panjang-panjang tulis.. cuma nak bagitau kenapa da jadi lain page Nuffnang skunk?? Ohhh... pening-pening lalat aku jeling sana sini page tu.. nie la padahnya bila biar berhabuk tak jengah profile sendiri kat page tu..huuuuuu Y_Y

by the way,, nampak nice la pulak page tu even aku jadi serabut.. tapi tak adalah muka serabut aku samapi jadi cam kartun dekat atas tu.. tu muka macam stress tak boleh membuang... ngahahahhaha,,,, ok sampai sini dulu.. nak tengok cerita pirates sampai lebam ini malam.. ngahahhaa.. daaaa...


note : aku benci kartun nie...!!!!!!


^________^

No comments:

Post a Comment