Sahabat

Saturday, September 8, 2012

Safe and Sound,,



Nothing want so say... cuma nak kongsi yang hari nie even aku rasa kadang-kadang so bored coz alone but aku tahu he's there lOoking at me right now.. hehehehe,,,

Sang bulan yang telah lama menghilang dalam bayangan tiba-tiba muncul dengan kerap.. what a suprise...???
^__________^  hai berbunga-bunga.... opsss not true.. kiki.. macam mana pun aku rasa thanks coz tak buang aku jauh as a good friend.. err aku memang a good friend right.. yeahhhh....!! hahaha~

So,itu jer untuk di kongsikan for today.. jOm kita-kita (errrkk... :P ) dengar lagu nie.. sOund so sweet n touch... by taylOr swift yang sweettt like gula-gula hacks tu.. ( sweet ke gula-gula hacks 2.??errr.. never mine,just imagine it's sooo sweettt.. huhahuha.. )

= SAFE AND SOUND =

 


Note : ada tak siapa-siapa dekat sini baik hati nak ngajar saya grammar?? T_T so sad lor coz my english not ok.. urmm lau boleh nak yang pakej.. yang boleh ngajar tajwid juga.. huhuhu~

^_______^   <----- muka mengharap,,,, lalalalala~


1 comment: