Sahabat

Wednesday, October 3, 2012

Hari yang sungguh sweet~ ((^_^))

Assalammualaikum.. 

Mulakan hari anda dengan senyuman.. ((^_______________________^)) <----- Over senyum .. hahha . Okey just nak sharing.. alhamdulillah page aku berkembang walaupun slOw macam siput sedut churrrrrrpp churrrrrrrppp.. kikiki~ 



Entri nie aku just nak sharing-sharing saja dengan korang and nak mintak jasa baik korang juga la.... jOm like page aku dekat Teratak Usang .. Page tu bukan untuk aku promote blog nie tapi promote product yang aku buat... Untuk yang dekat-dekat dengan aku boleh la tempah sekitar johor tapi kalau yang jauh-jauh tu payah sikit la.. Sebab aku tak jamin barang yang di pos still okey bila sampai dekat tangan korang.. So,langkah selamat korang order je dengan mana-mana owner or baker yang buat product sama dengan aku.. hehe...

Okey itu saja.. sebelum tu.. klik-klik la iklan dekat blog aku nie.. kalau korang klik itu tandanya korang hOts , Super cOol , AwesOme ( betul x eja.. hahah ) and korang la blOgger paLing cUn .. hehehe itu saja.. thaNks ye.. eh kOrang nak jOin says.com tak?? syOk..!! Jom ramai-ramai masuk.. klik Says.com 



Bye..

EnjOy!

No comments:

Post a Comment