Sahabat

Sunday, October 14, 2012

i gOt a wishEs a 'hAppy bufdaY' frOm sOmeOne speciAl~

Say sOmething abOut ur birthday here~
gOt a special wish..?? present..?? a suprised....??? Kebiasaannya memang macam tu la kan bila datang bufday kita.. Ada yang dapat a big pezen .. suprise pArty ... a special wish frOm sOmeone yang special dan lain-lain...

Semalam bufday aku.. sO, 'hAppy birthday tO me.. hAppy birthday to Me... hAppy birthday tO Ana Hawa.. Happy birthday tOoooo me.. yeahhhh clAp.. clAp..


Nothing special abOut my birthday.. tak sambut pOwn.. da besar okey.. just dOakn semOga bertambah keimanan dalam diri dengan peningkatan umur yang bertambah 1 angka nie.. ((^_^))

On my bufday kena buat order apam polkadot 500 pcs .. errr plus plus kOwt.. sebab tak siap buat lagi dOk kena ngAp jer deNgan 'bIg bOss' .. >..< Alhamdulillah siap da tempahan and pagi tadi da di pick up.. mudah-mudahan kena dengan citarasa tekAk yang memakannya.. hikhik. InsyaAllah..

Eh.. macam da lari jer dari tOpik sebenar aku tulis entry nie.. hahahaha.. Okey2.. aku nak kOngsi la sikit kan SPECIAL WISH yang aku dapat.. err sebenarnya a bufday sOng yang di nyanyikan Oleh sOmeOne specIal tOk aku.. sape??

ADAM LEVINE laaa... who's adam levine?? dOp kenAl?? okey tak kisah.. hahahahahha... hAppy gila-gila la.. rasa macam nak menageh pOn ye.. huhuhuhu~ WHAT?????? tak percaya.. Okey nak bukti??

Ni dia.. 


                                   
( yang pakai kemeja pink tu sebOk jer.. huh! :p )

Okey.. da caye?? hah?? alaaaaa dia tak de mentIon nama siapa2 pOwn time nyanyi tu.. so,bila aku dengar maknenya die nyanyikan tOk haku la kn.. hahahahah :P

By the way.. dOa kan aku succes selalu dalam hidup n bertambah keimanan seiring dengan pertambahan usia.. InsyaAllah.. dOakan juga bisnes aku berjalan lancar ye.. Aamiin.. 
lOve u all.. 

Muacx



2 comments:

  1. akak selamat hari lahir..

    meh saya nyanyikan sebuah lagu;

    Allah selamatkan kamu,
    Allah selamatkan kamu..
    Allah selamatkan kak Ana Hawa..
    Allah selamatkan kamu..

    hehehe..
    semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki selalu.. dan sentiasa berada di bawah kasih sayang Allah..insyaAllah..

    sorilaa xde present..
    tapi saya ada sumthing more special..

    meh kiss pipi sikit..
    muahhhhh kanan...
    muahhhh kiri..

    ^______^

    http://nurainishahroni.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alooo.. so suwettt dear~
      thaNks doanya n the big kiss tue..
      nak lagi....
      ngahahahah~

      lurf u sis~
      ((^_^))

      Delete